Haeger plafonski dekorativni ventilator (FC- 424.006A)

11.950,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Haeger plafonski dekorativni ventilator (FC- 424.006A)

Plafonski ventilator sa osvetljenjem HAEGER je savršen za one koji traže udobnost i stil u jednom proizvodu. Sa svoje četiri lopatice, integrisanim osvetljenjem i reverzibilnom rotacijom, pruža hladan i prijatan ambijent tokom cele godine. Haeger Cozy ventilator je najbolji izbor za one koji žele udobnost i stil u jednom proizvodu. Sa svoje četiri drvene lopatice, integrisanim osvetljenjem i reverzibilnom rotacijom, ovaj ventilator može pružiti prijatan i osvežavajući ambijent u bilo koje doba godine.

Osvežite i osvetlite svoj prostor

Sa tri brzine, Haeger Cozy plafonski ventilator može se prilagoditi svakoj potrebi, osiguravajući hladan i udoban ambijent čak i tokom najtoplijih dana. Pored toga, njegov tihi rad čini iskustvo još prijatnijim. Takođe ima integrisano osvetljenje, koje obezbeđuje praktičnost i efikasnost u jednom proizvodu. Svetlo se može prilagoditi vašim željama, omogućavajući još prijatniji i udobniji ambijent.

Reverzibilna letnja/zimska rotacija

Haeger plafonski ventilator ima reverzibilnu rotaciju, što znači da se može koristiti i leti i zimi. Tokom leta, ventilator pruža osvežavajući povetarac, dok zimi pomaže u raspodeli toplog vazduha iz grejalica, čineći prostoriju još ugodnijom.

- Plafonski ventilator sa 4 drvene lopatice
- 3 brzine
- Reverzibilna rotacija za leto i zimu
- Osvetljenje (grlo za sijalicu E-27)
- Prečnik lopatica: 107 cm ili 42″
- Tih rad
- Snaga: 50 W
- Dimenzije (VxŠxD): 150x115x180 mm
- Težina: 0,68 kg

Proizvođač: Haeger

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: Lisabon

Tačan podatak o uvozniku je naveden na deklaraciji na proizvodu.