Macun Gel 3 u 1 10ml, 30

1.800,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Sertifikate na uvid može tražiti svaki kupac naših proiMacun gel 3u1 10ml za potenciju kod muskaraca (10 ml) istisnite 1-2 puta,a brzo se osuši dok utrljavate, nema ukus i odmah može i ORALNI SEX.  Dejstvo ovog gela za potenciju počinje nakon 30-60 minuta i traje 24-36 sata. Daje veoma jak i prijatan nadražaj,brza potencija,bas-bas jaka erekcija i vidno povećanje polnog organa tokom dejstva. Vidna i duga jutarnja erekcija, a može se koristiti i svaki drugi ili treci dan pa se dobija efekat povecanja i debljanja polnog organa i konstantna potencija. Tokom EJAKULACIJE se povecava kolicina i pojacava mlaz izbacivanja sperme.  Poboljsava odmah mokrenje i pomaze rad prostate. Ne ostavlja mrlje na odeći i mogu ga koristiti srčani bolesnici, sa visokim pritiskom, dijabetičari i svi ostali.…

DEJSTVO JE BRZO, JAKA EREKCIJA BUKVALNO UZ POLJUBAC!!!-CUVAJTE ZDRAVLJE i POVECAJMO NATALITET!- Jednom probaš i ne vraćaš se na druge preparate.

Ispitanici kazu da je ovaj proizvod Gel za potenciju najbolji na svetu a da je biljni i sertifikovan!!- Nasi proizvodi su jedini biljni bez placebo ili nezeljenih efekata. Mogu se koristiti bez rizika godinama.zoda!!!

VAŽNO:MACUN GEL ZA POTENCIJU 3u 1, DOBIJATE U NJEMU DEJSTVO SPREJA ZA POTENCIJU I BIG KREME ZAJEDNO.

Kako koristiti Macun gel 3u1 10ml?

Gel za potenciju mozete koristiti po potrebi za trenutno dejstvo(1-2 istiskanja) ili se utrljava svaki drugi ili treci dan jedanput dnevno 1 istiskanje.  Ima trenutno dejstvo koje pocinje nakon 30-60 minuta od utrljavanja. Nakon 2 dana uzastopne upotrebe gel za potenciju ispoljava 24 sata Full jaku potenciju. Daje bas duzi odnos i povecava polni organ dok se koristi. Ujutro se budite sa jakom erekcijom, mladalackom erekcijom. Preporučuje se par dana pauza na svakih 15 -30 dana koriscenja.

Najbolja upotreba macun gela za potenciju: Mazati za trenutnu upotrebu pred odnos 30-60 minuta i istisnuti 1-2 puta (dejstvo je 24-36h) ili 30 dana mazati svako drugo ili trece vece po 1 istiskanje iz bocice i utrljati na telo organa dok se ne osusi,mozete i po glavicu i testisima ako zelite povecanje polnog organa. Dejstvo je posle 2 dana 24 sata, ujutro se budite sa punom erekcijom, a pritom posle mazanja nema potrebe za ispiranjem zbog ORALNOG odnosa. Penis pocinje vidno da se povecava i deblja nakon 15 dana uzastopne upotrebe,ali samo dok koristite preparat.

Gel za jaku erekciju, potenciju i duzi odnos se koristi po ispod napisanom uputsvu. Koliki god da ste imali odnos do sada sa Macun 3u1 gelom ćete odnos produziti za 5-10 puta. Pritom ćete imati jak nadrazaj tokom i u završnici. Gel jača mlaz izbacivanja semene tecnosti(sperme) i njenu kolicinu. Po zavrsetku odnosa polni organ bude jos par minuta krut a lako ga repetirate ponovo!!!

SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU

Upotreba macun gela:

Macun gel za muskarce je gel za potenciju i gel za duzi odnos u svom sastavu sadrzi kombinaciju prirodnih sastojaka,bez ukusa  je i moze oralni odnos, namenjen je za spoljnu upotrebu,brzo se osusi na kozi i ne ostavlja tragove na intimnom vesu,tkanini…

Macun gel(sastojci)vam mogu pomoci da poboljsate potenciju,jaku erekciju,produzite odnos i pojacate seksualnu moc.

Doziranje i način primene:

Preporuceni nacin upotrebe Macun gel 3u1 za potenciju je po potrebi ,istisnuti na ruku 1-2 puta gel mase iz bocice i utrljavati laganim pokretima od korena polnog organa ka glavicu(moze glavic i testisi) ,dok se ne osusi. Dejstvo krece nakon 30-60 minuta. Mozete ga koristiti za trenutno dejstvo ili svakih par dana da bi dobili efekat povecanja i podebljanja polnog organa i full 24 sata potenciju i duzi odnos za sta je najvise i namenjen. Puno dejstvo traje  24-36 sata,oseti se jaka erekcija i ujutro po budjenju. Ako dodje do pune erekcije tokom utrljavanja napraviti pauzu kako ne bi doslo do ostecenja unutrasnjosti, a potom nastavite. Macun gel je na prirodnoj bazi, ali se preporucuje pauza 3-5 dana na svakih 15-30 dana uzastopne upotrebe. Mozete napraviti pauzu i vise dana a ponovnim mazanjem automatski se vraca u funkciju kako sa gelom za potenciju tako i sa sprejom.

NE mazati i ne prskati po testisima i glaviću(samo ako imate ekstremno tanku sluzokozu sto je jako redak slucaj), samo po telu polnog organa.

Sporedni efekti:

Nisu zabelezeni nikakvi sporedni nezeljeni efekti prilikom koriscenja Macun gela. Macun gel je gel za potenciju i gel za duzi odnos je za spoljnu upotrebu,ne ulazi u krvotok,samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabeticari.Nema sporednih efekata poput glavobolje,crvenila,gorusice i zamucenog pogleda…

Čuvanje:

Čuvati na mestu zasticenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C.

Čuvati van domašaja dece.