Macun Up Sprej 30 ml, 35

3.600,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Macun up sprej 30ml za potenciju  namenjen je za jeku erekciju  i nastupi brzo. Sprej se napraska 1-3 puta po koži polnog organa i glavicu, ostavi se da se osuši. Dejstvo kreće već nakom 30-60 minuta i traje i do 36h. Nije potrebno ispiranje pre oralnog seksa.

Jako dejstvo, bas brza erekcija i povećanje polnog organa kreće odmah,zavrsnica puna dobrog nadrazaja sa velikom kolicinom sperme i pojacanim mlazom, a kada prestane dejstvo nakon 24h prosto dodajte još ako zelite (No limit) zato ga i bezbedno mogu koristiti Dijabetičari, srčani bolesnici i sa visokim krvnim pritiskom…

Iskustva korisnika su da je ovaj preparat jedan od najboljih na svetu, a da je biljni(bez lidokaina i utrnulosti),sertifikovan i proizveden u Srbiji sto je jako bitno!!- Nasi proizvodi su biljni sa odlicnim dejstvom bez placebo ili nezeljenih efekata,poput crvenila,gorusice,glavobolje,lupanja srca,zujanja u usima…

SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU,NE PRSKATI PO TESTISIMA I GLAVICU!!!

Upotreba Macun up sprej 30ml

Macun Up Sprej za muškarce u svom sastavu sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka i namenjen je za spoljnu upotrebu.
Macun Up Sprej (sastojci) vam može pomoći da poboljsate potenciju, jaku erekciju, povećate organ u tom trenutku, baš produžite odnos i pojačate seksualnu moć.

Doziranje i način primene:
Preporučeni način i vreme upotrebe Macun Up Spreja je po potrebi. Naprska se 1-3 puta, dejstvo kreće za 20-30 minuta i traje jakim intenzitetom 12 sati, a malo manjim intenzitetom i do 36 sati. Preporuka je da se koristi 3 puta nedeljno,a moze i svaki dan,ali sa manjom kolicinom. Macun sprej ima miris, jako slab i prijatan ukus koji izvetri brzo (moze oral) i ne ostavlja mrlje na intimnom vešu, tkanini,ima miris na bebi sapun.

Čuvanje:
Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C.
Čuvati van domašaja dece.