Sacred Traveler Oracle Cards, 1500

3.600,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Sacred Traveler Oracle Cards imaju svoju proču koja započinje sa: Tajne poruke su svuda oko vas, jednostavno je stvar u mogućnosti da ih čujete.

U ovom gracioznom i elegantnom špilu karata, autorka bestselera, Denis Lin, vodi vas u razumevanju događaja, znakova i slučajnosti u vašem životu, vodeći vas ka ličnoj i duhovnoj transformaciji. Denisino mudro uputstvo pomaže vam da prevaziđete i aktivirate svoju intuiciju, shvatite svrhu i potencijal svog života i postignete istinsko stanje mira.

Ove Sacred Traveler Oracle karte pomažu vam da zakoračite iza mističnog vela u posvećene dimenzije koje će uskladiti vaše unutrašnje duhovno postojanje sa vašim spoljašnjim životom. Svaka karta tumači znakove koji su oko vas i dešifruje tajne poruke univerzuma—od odgovora na poziv do otkrivanja istine do beskonačnog obilja i još mnogo toga! Koristite ove karte svaki dan i otkrićete šta vam je sudbina spremila.

Lično putovanje Denis Lin počelo je kao rezultat iskustva bliske smrti sa 17 godina. Njena iskustva koja su promenila život i izvanredan oporavak su je postavili na duhovnu potragu koja ju je navela da istražuje tradicije isceljenja mnogih kultura, uključujući i one njenih sopstvenih Čiroki predaka, Aboridžina u australijskom bušu i Zulu u Bofutacvani. Trenirala je sa havajskom kahunom (šamanom) i Reiki majstorom Havaja Takatom. Takođe je usvojena u novozelandsko pleme Maora. Pored toga, Denis je živela u zen budističkom manastiru više od dve godine.

Denise je međunarodno priznati nastavnik u oblasti samorazvoja. Ona je autorka bestselera Sacred Space i nagrađivane knjige Feng Shui za dušu, i napisala je 16 knjiga, koje su dostupne na 24 jezika. Denis se pojavila u brojnim dokumentarnim filmovima i televizijskim emisijama širom sveta, održava seminare na šest kontinenata i osnivač je Međunarodnog Instituta Soul Coaching®, koji nudi programe profesionalne sertifikacije u life coachingu.