Angels and Ancestors Oracle Cards, 1507

3.600,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Angels and Ancestors Oracle Cards je moćan špil od 55 karata za otključavanje božanskih poruka anđela i mudrosti predaka. Izglasane su za najbolji špil 2018.godine u časopisu Spirit Guides, od svetski poznatog stručnjaka i autora best sellera Raise Your Vibration, Kajla Greja.

Sa novim prikazima anđela, ovaj špil oracle karata podseća duhovne tragaoce da su ljubav, božansko vođstvo, milost i inspiracija od anđela uvek dostupni svima koji su spremni da slušaju.

„Kajl Grej je jedan od najneverovatnijih svetskih anđeoskih komunikatora. Videla sam ga kako radi i on je autentičan, inteligentan i duboko saosećajan. Toplo preporučujem njega i sve njegove kreacije!”

– Kolet Baron-Rid, međunarodni stručnjak za najprodavanije oracle

Okruženi smo bezbrojnim anđelima, precima i duhovnim vodičima koji žele da podele svoje znanje sa nama kako bi doneli isceljenje i promenu.

U kojoj god kulturi ili religiji da se pojavljuju, anđeli su uvek imali jednu misiju: da vole, pomažu i vode ljude.

Na zemaljskom planu, Preci su oni mudri, iscelitelji i ratnici koji su se ponudili da svoje znanje i magiju podele sa nama.

U ovom prelepom oracle špilu, dobićete mudrost od:

Čuvari i glasnici
Ovi duhovi vodiči će vam pomoći da se povežete sa svojim primarnim potrebama i željama kako biste mogli da živite ispunjen život koji je usklađen sa vašom najvišom istinom, dobrom i svrhom.

Simboli ratnika
Kada se ovi „simboli ratnika“ pojave u okviru čitanja, oni mogu otkriti važne informacije koje će vam pomoći da razumete šta sledeće treba da uradite.

Godišnja doba
Karte sa godišnjim dobima donose poruke koje će vam pomoći da uđete u tok života i takođe mogu da ukažu na tajming poruke.

Sa ovim isceljujućim oracle-om koji sadrži anđele, šamane, lekare i ratnike sa četiri ugla Zemlje, imate priliku da premostite jaz između ovog sveta i drugih. Anđeli i preci znaju šta treba da znate, a koristeći priloženi vodič za oracle karte, naučićete kako da otključate njihove tajne i poruke i živite inspirativnim životom dodirnutim božanskim, magičnim vođstvom!