Goddess Power Oracle karte, 1510

3.600,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Goddess Power Oracle je kreirala Kolet Baron-Rid, inače međunarodno priznata stručnjak"inja" za proročanstvo i autor brojnih najprodavanijih knjiga i proizvoda objavljenih širom sveta na 27 jezika. Ona je takođe izvođač snimanja i zvezda hit TV serije Messages from Spirit. Viđena i slušana u emisijama širom nacije, njena gostovanja uključuju Dr. Oz, Dr. Phil, Oprah & Friends radio i TODAI. Pored svog medijuma i duhovnog podučavanja, Kolet je izvršni direktor i osnivač Oracle škole i kreator InVision Process®.

Ovaj orakl špil je ilustrovala Džena Dela Grotalja, inače rođena Njujorčanka koja sada živi u Los Anđelesu sa svojim mužem, srodnom dušom i najboljim prijateljem Danijelom. Takođe ima afinitet prema životinjama, što bi njene četiri usvojene mačke svesrdno potvrdile. Ona je samouka umetnica koja veruje da je eklektična i jedinstvena u svojim stilovima, nadajući se da će uvek evoluirati i stvarati novu i čudesnu umetnost. Njeni uticaji se kreću od Majkla Parksa i Gila Bruvela do neverovatne Tereze Nilsen i mnogih drugih.

Boginje u ovom špilu su predstavljene svojom dominantnom energijom i ličnošću umesto da su prikazane u njihovim klasičnim, kulturnim oblicima. Kao arhetipovi njihovih suštinskih energija, ove boginje predstavljaju aspekte unutar naše sopstvene psihe i kako bi smo videli naše odraze u njima i onome što predstavljaju. Gledano na ovaj način, one se razvijaju kao i mi, a sada su pozvane da budu viđene i doživljene na novi način — koji nam daje moć da se takođe oslobodimo ropstva našeg starog uslovljavanja koje nam više ne služi.