The Enchanted Map Oracle karte, 1509

3.800,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

The Enchanted Map Oracle špil od 54 karata za življenje svrsishodnog života ispunjenog ljubavlju i srećom od međunarodno priznatog stručnjaka za proročanstvo sa preko milion prodatih špilova i najprodavanijeg autora „The Map“, Kolet Baron-Rid

Šta vam spremaju sudbina i duh? Ove prelepe oracle karte su dizajnirane da vas osnaže da pronađete odgovore na ova pitanja... i više.

Koristeći ovaj magični špil oracle karata od Kolet Baron-Rid će:

· Vas voditi dok putujete na putovanju vašeg života.
· Pokazati neka od mesta koja ćete posetiti i saveznike i izazivače koje ćete sresti na svom putu.
· Vam pomoći da se krećete kroz metaforičku mapu vašeg životnog putovanja.
· Priloženi vodič za oraclel karte će vam pomoći da postavite prava pitanja i protumačite poruke u vašim čitanjima.

Primeri značenja Oracle kartice uključuju:

Zlatna palata – Uvek ima dovoljno.
Ulazite u vreme sreće koje je odavno zakašnjelo. Poruka je da samopoštovanje proizilazi iz onoga što jeste, koliko autentično živite svoj život i koliko ljubavi ste spremni da podelite.

Zaglavljeni u blatu - Pozvani ste da stanete i uživate u čudu svog života.
Zaglavljivanje je ponekad jedini način da se prevarite da usporite i pogledate oko sebe.
Sada nije vreme za kretanje napred, već za posmatranje. Jasnoća o vašim okolnostima će doći malo kasnije.

Ride the Vave – Upravo sada, uspeh je lak i bez napora.
Možete biti sigurni da ulazite u vreme kada možete da zajašete talasom obilja. Plima se preokrenula i svoje veštine „surfovanja“ možete staviti na test!

„Proročanske karte Enchanted Map su magično i jedinstveno sredstvo za istraživanje vašeg životnog puta i sticanje mudrosti i uvida o tome gde ste bili, gde ste sada i kuda idete.
Iako sam kreirao sistem proročišta The Enchanted Map kao pratilac mojoj knjizi The Map, on se takođe može koristiti kao samostalan alat za intuitivno navođenje. Moja namera je da vas ove kartice vode u tu Začaranu mapu tako da nikada nećete ponovo biti izgubljen. Neka vam ovaj špil pokaže kako da pronađete magiju i smisao u priči vašeg života i da vas osnaži da kreirate svoj najbolji život sada. . . tako da vaša budućnost bude inspiracija, autentičnost, mudrost i ljubav! Tvoja sudbina čeka!”

Oracle karte Enchanted Map su kreirane da vam pomognu da zacrtate kurs za život duboke svrhe, istinskog prosperiteta i živahne ljubavi. Zakoračite u začaranu mapu. . . i gledajte kako magija oživljava!