Oracle of the Dragonfae, 0611

4.500,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Oracle of the Dragonfae jer orakl špil u kojem je predstavljena galerija magičnih bića koji otkriva mistične informacije kroz čitanje i meditaciju kako bi pomogla našim putovanjima promene. Veliki špil od 43 karte sadrži umetnička dela sedam različitih talentovanih umetnika: Ravinne (Michele-Lee) Phelan, Selina Fenech, Jimmi Manton, Toni Carmine Salerno, Debbie Lean, Kajlie McDonough i Sharon McLeod.

Za svaku kartu, objašnjene se nalazi u prelepo ilustrovanom „Magičnom vodič“ od 160 stranica koji pruža reči mudrosti iz sveta vila Dragaonfae, narativni opis za svaku od njih, proricanja i predloge za rad sa energijom Zmaja Fae. Vodič takođe uključuje informacije o mitovima i istinama o zmajevim vilama, metodama čitanja, uključujući nekoliko proširenja, i kao i to kako komunicirati sa zmajevim vilama.

Kreator špila je Lucy Cavendish.

Orakl karte, za razliku od tarot karata, obično sadže 32 ili 36 živopisnih karata koje se koriste u proricanju sudbine i dobijanju uvida u različite aspekte života. One su jedan od mnogih alata koji se koriste u praksi tarota.

Orakl karte se razlikuju od standardnih tarot karata po svojoj strukturi i simbolici. Dok tarot karte imaju poseban skup karata s numeričkim i slikovnim simbolima, orakl karte mogu imati različite oblike i sadrže raznolike slike, simbole ili poruke. Svaka karta može predstavljati određeni koncept, ideju, situaciju ili energiju.

Glavni cilj orakl karata je pružiti uvid, inspiraciju i savet u vezi s konkretnim pitanjem ili izazovom sa kojim se osoba suočava. Kada se koriste, orakl karte se obično mešaju, a zatim izvlači jedna ili više karata. Tumačenje karata može se vršiti na različite načine, u zavisnosti od iskustva i preferencija tumača.

Orakl karte mogu biti korisne za dobijanje jasnijeg uvida u situacije, pronalaženje mogućih rešenja ili donošenje odluka. One mogu pružiti inspiraciju, podsticaj za introspekciju i osnažiti intuiciju. Međutim, važno je napomenuti da orakl karte nisu univerzalno sredstvo za predviđanje budućnosti i ne donose apsolutnu tačnost sudbine. One su alat za samorazvoj, introspekciju i razumevanje različitih aspekata života.

Kao i kod svih metoda proricanja sudbine, interpretacija orakl karata je subjektivna i zavisi od tumača. Ljudi često koriste orakl karte kao sredstvo za samopomoć, samorazvoj i pronalaženje smernica u svom životu.

Karakteristike:

  • Broj karata: 43,
  • Veličina karata: 95 x 140 mm,
  • Uputstvo na engleskom jeziku,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja uvoza: EU,
  • Zemlja porekla: SAD.