Medisana merač krvnog pritiska na nadlaktici, BU 570

9.711,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

U izuzetno tankom dizajnu
Brži rezultati merenja zahvaljujući Inflating tehnologiji
Aparat za merenje krvnog pritiska na nadlaktici BU 570 connect od medisana pruža brže rezultate zahvaljujući inovativnoj Inflating tehnologiji, gde se krvni pritisak meri već tokom naduvavanja manžetne. Funkcija za otkrivanje nepravilnih otkucaja srca, tzv. IHB-funkcija, upotpunjuje precizno merenje krvnog pritiska na nadlaktici.

Ultra Slim dizajn u praktičnom formatu za džep
Zahvaljujući kompaktnoj veličini, aparat za merenje krvnog pritiska BU 570 connect nudi udobno korišćenje ne samo kod kuće, već je i praktičan za putovanja. Njegov posebno tanak dizajn, zahvaljujući najsavremenijim mikrokomponentama, veličine je kao tri složena pametna telefona. Kompaktan, štedi prostor i lako se nosi u skoro svakoj torbi!

Prenos podataka na VitaDock+ aplikaciju
Veoma praktično kod aparata BU 570 connect je što možete pristupiti svojim vitalnim podacima u svakom trenutku i bilo gde. Uz pomoć Bluetooth Smart prenosa podataka na VitaDock+ App 2.0 za iOS i Android i na VitaDock Online, rezultati se mogu analizirati i evaluirati. Takođe, ovaj aparat ima po 120 memorijskih mesta za dva korisnika i omogućava izračunavanje prosečne vrednosti poslednje tri memorisane vrednosti.

Tehnički podaci

Dimenzije: približno 9,26 x 12,95 x 3,03 cm; Težina: približno 0,188 kg
4 x AAA baterije; Izlazna snaga: 6 V
Pritisak merenja: SYS: 60mmHg~230mmHg DIA: 40mmHg~130mmHg
Opseg merenja: Nominisani pritisak manžetne: 0mmHg~299mmHg
Puls: (40-199) otkucaja/min; Dužina kabla: 60 cm

Grantni rok 3 godine