Medisana merač krvnog pritiska za nadlakticu, BU 586

10.530,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Sa glasovnim izgovorom na DE, GB, NL, FR, IT i TR
Glasovni izgovor na šest različitih jezika
BU 586 Voice aparat za merenje krvnog pritiska na nadlaktici od medisana je sertifikovan medicinski proizvod za precizno merenje krvnog pritiska na nadlaktici. Zahvaljujući Inflating tehnologiji, može pružiti brže rezultate merenja. Njegov integrisani senzor pokreta osigurava tačnost rezultata merenja. Posebnost ovog uređaja je što možete birati glasovni izgovor na odgovarajućem jeziku. Na raspolaganju su nemački, engleski, holandski, francuski, italijanski i turski jezik.

Elegantni klasični dizajn sa velikim LCD ekranom
Medisana BU 586 Voice aparat za merenje krvnog pritiska na nadlaktici takođe impresionira svojim elegantnim klasičnim dizajnom i velikim LCD ekranom sa posebno velikim ciframa od 40 milimetara, što omogućava optimalnu čitljivost. Ekstra velika manžetna omogućava upotrebu uređaja za nadlaktice sa obimom od 23 do 43 centimetra. Aparat poseduje po 120 memorijskih mesta za dva korisnika.

Klasifikacija krvnog pritiska
Klasifikacija krvnog pritiska na aparatu medisana BU 586 Voice vrši se prema skali sa bojama semafora, gde se mereni rezultati rangiraju na zeleno, narandžasto i crveno. Prikaz nepravilnog srčanog ritma, poznat kao IHB funkcija, kao i obaveštenje o greškama u korišćenju upotpunjuju njegove praktične funkcije.

Tehnički podaci

Dimenzije: približno 13,7 x 9,85 x 5,25 cm; Težina: približno 0,30 kg
Metoda merenja: Oscilometrijska
Opseg merenja krvnog pritiska: 40 – 280 mmHg
Opseg merenja pulsa: 40 – 199 otkucaja/min
Baterije: 4 x 1.5V (AAA)

Grantni rok 3 godine