Medisana merač krvnog pritiska za nadlakticu, BU 580 connect

9.828,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Brži rezultati merenja zahvaljujući Inflating tehnologiji
Veliki LCD ekran sa plavim pozadinskim osvetljenjem i ekstra velikim ciframa
Medisana aparat za merenje krvnog pritiska na nadlaktici BU 580 connect impresionira svojim velikim LCD ekranom sa plavim pozadinskim osvetljenjem i ekstra velikim ciframa od 40 milimetara. Klasifikacija merenih vrednosti kod ovog sertifikovanog medicinskog proizvoda vrši se pomoću skale sa bojama semafora. Takođe, aparat BU 580 connect nudi po 120 memorijskih mesta za dva korisnika i ekstra veliku manžetnu za nadlakticu sa obimom od 23 do 43 centimetra.

Brži rezultati merenja zahvaljujući Inflating tehnologiji
Medisana aparat za merenje krvnog pritiska na nadlaktici BU 580 connect može da pruži brže rezultate merenja zahvaljujući Inflating tehnologiji, gde se krvni pritisak meri već tokom naduvavanja manžetne. Integrisani senzor pokreta osigurava tačnost rezultata merenja. Funkcija za otkrivanje nepravilnih otkucaja srca, tzv. IHB funkcija, kao i obaveštenje o greškama u korišćenju, upotpunjuju inovativne funkcije za precizno merenje krvnog pritiska.

Bluetooth prenos podataka na VitaDock+ aplikaciju i VitaDock Online
Posebno praktično kod aparata BU 580 connect od medisana je što svoje vitalne podatke uvek možete imati sa sobom. Pomoću Bluetooth Smart prenosa podataka na VitaDock+ App 2.0 za iOS i Android i na VitaDock Online, rezultati se mogu lako analizirati i proceniti ili direktno pokazati lekaru.

Tehnički detalji

Dimenzije: približno 13,7 x 9,85 x 5,25 cm; Težina: približno 0,30 kg
Metoda merenja: Oscilometrijska
Opseg merenja krvnog pritiska: 40 – 280 mmHg
Opseg merenja pulsa: 40 – 199 otkucaja/min
Baterije: 4 x 1.5V (AAA)

Grantni rok 3 godine