Medisana merač krvnog pritiska za nadlakticu, BU 584 connect

13.455,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Greške u upotrebi su prošlost - zahvaljujući obaveštenju na ekranu
Veliki LCD ekran sa plavim pozadinskim osvetljenjem i ekstra velikim ciframa
Medisana aparat za merenje krvnog pritiska na nadlaktici BU 584 connect sa svojim elegantnim dizajnom impresionira zahvaljujući velikom LCD ekranu sa plavim pozadinskim osvetljenjem i ekstra velikim ciframa od 40 milimetara. Klasifikacija rezultata merenja se kod ovog sertifikovanog medicinskog uređaja vrši putem skale boja semafora. Takođe, aparat za merenje krvnog pritiska na nadlaktici BU 584 connect ima po 120 memorijskih mesta za dva korisnika i posebno veliku manžetnu za nadlakticu.

Brži rezultati merenja zahvaljujući Inflating tehnologiji
Brži rezultati merenja mogu se postići sa medisana aparatima za merenje krvnog pritiska na nadlaktici BU 584 connect zbog njihove Inflating tehnologije, pri čemu se krvni pritisak meri tokom naduvavanja manžetne. Integrisani senzor pokreta osigurava tačne rezultate merenja. Funkcija za prepoznavanje nepravilnih otkucaja srca, tzv. IHB funkcija, kao i obaveštenje o greškama u upotrebi, zaokružuju inovativne funkcije za precizno merenje krvnog pritiska.

Bluetooth prenos podataka na VitaDock+ aplikaciju i VitaDock Online
Posebno praktično kod medisana aparata za merenje krvnog pritiska na nadlaktici BU 584 connect je to što uvek i svuda možete imati svoje vitalne podatke sa sobom. Zahvaljujući Bluetooth Smart prenosu podataka na VitaDock+ aplikaciju 2.0 za iOS i Android i na VitaDock Online, rezultati se mogu jednostavno analizirati i pregledati, ili direktno pokazati lekaru.

Tehnički detalji

Veličina: oko 13,7 x 9,85 x 5,25 cm; Težina: oko 0,30 kg
Metod merenja: Oscilometrijski
Opseg merenja: Krvni pritisak: 40 – 280 mmHg
Opseg merenja: Puls: 40 – 199 otkucaja/min
Baterije: 4 x 1.5V (AAA)

Grantni rok 3 godine