Medisana merač krvnog pritiska na ručnom zglobu, BW 320

7.605,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Precizno merenje krvnog pritiska na zglobu
BW 320 aparat za merenje krvnog pritiska na zglobu
Aparat za merenje krvnog pritiska na zglobu BW 320 od medisana omogućava precizno merenje krvnog pritiska na zglobu. Kao sertifikovani medicinski uređaj, pouzdan je alat za redovnu kontrolu krvnog pritiska kod kuće ili u pokretu.

Prikaz nepravilnih otkucaja srca
BW 320 aparat za merenje krvnog pritiska na zglobu od medisana je sertifikovani medicinski uređaj koji omogućava precizno merenje krvnog pritiska na zglobu. Na ekranu se prikazuju vrednosti sistole, dijastole, pulsa, datuma i vremena, a takođe i nepravilni otkucaji srca. Njegov tanak dizajn je posebno praktičan i elegantan.

Po 120 memorijskih mesta za 2 korisnika
Klasifikacija rezultata merenja se kod medisana BW 320 aparata za merenje krvnog pritiska na zglobu vrši pomoću semaforske skale boja. Od poslednja tri sačuvana rezultata možete, po želji, izračunati prosečnu vrednost. Aparat za merenje krvnog pritiska poseduje ukupno po 120 memorijskih mesta za dva korisnika.

Laka čitljivost
Zahvaljujući posebno velikim ciframa, medisana BW 320 aparat za merenje krvnog pritiska na zglobu obezbeđuje optimalnu čitljivost. Ekstra velika manžetna omogućava primenu na zglobovima sa obimom od 14 do 19,5 centimetara.

Tehnički podaci:

Veličina: oko 8,9 x 6 x 3,1 cm
Težina: oko 0,07 kg
Napajanje: 2 x 1,5 V (AAA baterije)
Metoda merenja: oscilometrijska
Opseg merenja: Nominacioni pritisak manžetne: 0 mmHg 0~299 mmHg
Puls: (40-180) otkucaja/minut

Grantni rok 3 godine