Medisana merač krvnog pritiska za nadlakticu, MTP Pro

9.360,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Jednostavna proaktivna kontrola zdravlja kod kuće

Sa odličnim aparatom za merenje krvnog pritiska od medisana, lako, brzo i sigurno možete kontrolisati svoje vrednosti. Najprodavaniji model MTP Pro nudi sve što je potrebno za pouzdano merenje krvnog pritiska. Ovaj medicinski uređaj ima po 99 memorijskih mesta za dva korisnika i omogućava izračunavanje prosečnih vrednosti, što vam pomaže da stalno pratite krvni pritisak i stvara osećaj sigurnosti. Posebno praktično: veliki, lako čitljiv ekran.

Visok kvalitet

Redovnim samostalnim merenjem krvnog pritiska, vi i vaš lekar dobijate važne informacije o vašem zdravstvenom stanju. Prednost merenja krvnog pritiska kod kuće je ta što se merenje vrši u poznatom okruženju i pod opuštenim uslovima. Posebno značajna je tzv. osnovna vrednost, koja se meri ujutru neposredno nakon buđenja i pre doručka. MTP Pro omogućava precizno merenje krvnog pritiska na nadlaktici.

Skala sa signalizacijom i prikaz nepravilnog srčanog ritma

MTP Pro nudi dve nove dodatne funkcije: kategorizaciju merenja putem pregledne skale sa semaforom i prikaz nepravilnog srčanog ritma. Vrednosti merenja sistole, dijastole, pulsa, datuma i vremena jasno su prikazane na ekranu i automatski se čuvaju u uređaju, tako da ih možete bilo kada ponovo pregledati.

Tehnički podaci

  • Veličina: oko 12 x 16,3 x 6,6 cm; Težina: oko 0,5 kg sa baterijama
  • Metoda merenja: Osilometrijska
  • Opseg merenja: Krvni pritisak: 30-280 mmHg
  • Puls: 40-200 otkucaja/min.
  • Baterije: 4 x 1,5 V (AA)

Garantni rok 3 godine