Medisana inhalator, IN 700

12.870,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Inhalacija bez ruku za veću mobilnost
Ciljano lečenje disajnih puteva
Medisana Mesh inhalator IN 700 omogućava inovativan način inhalacije. Raspršivač, koji se direktno postavlja na masku, nudi maksimalnu fleksibilnost korisniku. Bilo da je u pitanju olakšanje kod astme, HOBP-a, alergija ili obične prehlade, inhalator IN 700 sa svojom Vibrating-Mesh tehnologijom podržava ciljano lečenje gornjih i donjih disajnih puteva – bilo kada i bilo gde.

Inhalacija bez ruku za veću mobilnost
Medisana Mesh inhalator IN 700 omogućava inhalaciju bez upotrebe ruku, tako da se terapija može obavljati kod kuće ili u pokretu bez ikakvih ograničenja. Inhalacija se može lako uklopiti u svakodnevne aktivnosti – bilo tokom rada na laptopu, kuvanja ili boravka u bašti. Inhalator IN 700 pruža maksimalnu slobodu i mobilnost za efikasno lečenje problema sa disajnim putevima.

Visoke performanse raspršivanja i kratko vreme inhalacije
Zahvaljujući Vibrating-Mesh tehnologiji, inhalator IN 700 stvara ultrafine kapljice koje obezbeđuju optimalnu efikasnost. Raspršivač ima kapacitet rezervoara od 6 ml za fiziološke rastvore i lekove. Sa svojim punjivim akumulatorom, idealan je za upotrebu u pokretu, dok tihi rad i automatsko isključivanje kada se rezervoar isprazni čine primenu što prijatnijom.

Maksimalna jednostavnost upotrebe sa režimom samočišćenja
Opsežan dodatak sa praktičnom torbicom za čuvanje uključuje dve maske za inhalaciju koje se mogu sterilisati, jednu za odrasle i jednu za decu, kao i usnik. Ovo čini inhalator svestranim za celu porodicu. Integrisana funkcija samočišćenja osigurava uvek higijensku upotrebu. Sertifikovan prema najnovijim medicinskim standardima, inhalator IN 700 nudi najviši nivo sigurnosti i kvaliteta. Iskusite novu fleksibilnost sa Medisana inhalatorom IN 700.

Tehnički podaci
Veličina: 5,4 x 3,6 x 4,4 cm; Težina: 45 g
Napajanje: DC 5V, 0.5A; Kapacitet baterije: 350 mAh; Nominalna snaga: ≤3W
Ultrazvučna frekvencija: oko 110 kHz; Veličina čestica: ≤ 5 μm
Raspršivanje: ≥ 0,2 ml/min; Kapacitet rezervoara: max. 6 ml
Punjač: USB-C; Vreme punjenja: 2,5 sata

Garantni rok 3 godine