Medisana inhalator, IN 155

15.444,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Dizajn prilagođen deci sa dečijom maskom
Pouzdano olakšanje tegoba disajnih puteva
Za ciljano lečenje gornjih i donjih disajnih puteva kod dece i odraslih, kao što je to potrebno kod astme ili prehlade, medisana inhalator IN 155 je savršen izbor. Radi sa efikasnom raspršivanjem zahvaljujući kompresorskoj tehnologiji sa vazdušnim pritiskom, što obezbeđuje pouzdano olakšanje vaših respiratornih tegoba.

Efikasna inhalacija zahvaljujući visokoj snazi raspršivanja (oko 0,35 ml/min.)
Inhalator IN 155 od medisana, jednog od vodećih specijalista na tržištu kućne zdravstvene nege, pruža posebno efikasnu inhalaciju zahvaljujući kompresorskoj tehnologiji. Njegova visoka snaga raspršivanja iznosi oko 0,35 mililitara po minuti. Ovaj medicinski proizvod, sertifikovan po MDD Direktivi o medicinskim uređajima, može se praktično koristiti kao 2-u-1 proizvod: služi i kao inhalator i kao tuš za nos.

Maska sa motivima za decu omogućava jednostavnu inhalaciju
Veoma bogat dodatak za decu i odrasle dolazi uz medisana inhalator IN 155. Maska sa motivima za decu i malu decu omogućava jednostavnu i nekomplikovanu inhalaciju. Posebno originalno, ne samo za mališane: pored praktične torbice za čuvanje, inhalator IN 155 dolazi sa nalepnicama i razglednicama za bojenje, što omogućava da se personalizuje i učini zabavnim – za zagarantovano dobro raspoloženje tokom inhalacije.

Tehnički podaci
Veličina: oko 18 x 14 x 9,4 cm
Težina: oko 1,45 kg
Dužina kabla: 180 cm
Dužina creva: oko 180 cm
Napajanje: 230 V~ 50 Hz; Snaga: 100 W
Maksimalni pritisak: oko 2,3 bara; Veličina čestica: oko 3 μm
Raspršivanje: oko 0,35 ml/min; Zapremina rezervoara: max. 8 ml

Garantni rok 3 godine