Medisana inhalator, IN 165

18.135,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Dizajn prilagođen deci sa dečijom maskom
Pouzdano olakšanje respiratornih tegoba
Za ciljano lečenje gornjih i donjih disajnih puteva kod dece i odraslih, kao što je to potrebno kod astme ili prehlade, medisana inhalator IN 165 je savršen izbor. Njegova visoka efikasnost postignuta je zahvaljujući inovativnoj mikrokompresorskoj tehnologiji, koja omogućava pouzdano olakšanje tegoba disajnih puteva. Ovaj inhalator je nezamenljiv pratilac kod respiratornih oboljenja.

Punjiva baterija: Idealno za upotrebu u pokretu
Inhalator IN 165 od medisana, jednog od vodećih specijalista na tržištu kućne zdravstvene nege, sertifikovan je prema MDD Direktivi o medicinskim uređajima. On pruža posebno tihu raspršivanje, što ga čini pogodnim za upotrebu u bilo kojoj situaciji. Zahvaljujući punjivoj bateriji, idealan je za upotrebu u pokretu, a automatsko isključivanje se aktivira kada se rezervoar za lek isprazni.

Maska sa motivima za decu omogućava jednostavnu inhalaciju
Medisana inhalator IN 165 dolazi sa bogatim dodatkom za decu i odrasle. Maska sa motivima za decu i malu decu omogućava jednostavnu i nekomplikovanu inhalaciju čak i za najmlađe. Posebno je zabavno što uz praktičnu torbicu za čuvanje dolaze i nalepnice i razglednice za bojenje, što omogućava personalizaciju inhalatora i stvara pozitivan ambijent za vreme inhalacije.

Tehnički podaci
Veličina: oko 10,8 x 7,2 x 4,4 cm
Težina: oko 0,24 kg
Napajanje: 100-240V/50~60Hz
Maksimalni pritisak: oko 1,25 bara; Veličina čestica: oko 2,9 μm
Raspršivanje: 0,25 ml/min; Zapremina rezervoara: max. 6 ml
Punjač: Micro USB
Vreme punjenja: oko 4 sata

Garantni rok 3 godine