Medisana inhalator, IN 525

11.349,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Mala veličina - idealan za putovanja
Efektivna terapija inhalacijom
Ultrazvučni inhalator IN 525 od Medisane pogodan je za lečenje gornjih i donjih disajnih puteva. Posebno je efikasan zahvaljujući velikom procentu aerosola koji dospeva do pluća. Takođe je moguće koristiti ga iznad glave. Osim tehnologije, IN 525 impresionira i svojim tihim radom i kompaktnom veličinom. Idealan je za upotrebu tokom putovanja. Praktična je i automatska funkcija isključivanja kada je rezervoar prazan.

Mesh tehnologija
Ultrazvučni inhalator IN 525 namenjen je za lečenje gornjih i donjih disajnih puteva, na primer kod astme ili prehlada. Visoka efikasnost ovog medicinskog uređaja postiže se inovativnom mikro-membranskom nebulizacijom, poznatom kao Mesh tehnologija, koja stvara vrlo sitne kapljice.

Kompaktna veličina – idealan za putovanja
Pored napredne tehnologije, ultrazvučni inhalator IN 525 od Medisane posebno se ističe zbog svog tihog rada i kompaktne veličine. Zbog toga je idealan za upotrebu van kuće. Dodatne praktične funkcije uključuju nisku potrošnju energije (maksimalno 0,9 W) i automatsko isključivanje kada je rezervoar za lekove prazan.

Tehnički podaci

Dimenzije: oko 7,2 x 4 x 11,3 cm; Težina: oko 0,1 kg (bez baterije)
Baterije: 2 x 1,5 V (AA)
Snaga: 1,1 W
Zapremina: maksimalno 8 ml
Brzina nebulizacije: ≥ 0,2 ml/min; Veličina čestica: Srednja < 5 μm

Garantni rok 3 godine