Scitec Nutrition gaba (70 kapsula)

960,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Scitec Nutrition gaba (70 kapsula)

- 1000 mg GABA u dnevnoj dozi

- Stimuliše prirodnu proizvodnju hormona rasta

- pomaže u razgradnji masti

- obezbeđuje kvalitetan razvoj mišića

- deluje smirujuće na um

Gama-aminobuterna kiselina (GABA) je derivat aminokiseline i jedan od glavnih inhibitornih neurotransmitera u centralnom nervnom sistemu. GABA se može naći u određenim namirnicama kao što su listovi čaja, proklijali pirinač, soja, paradajz.

Prema nekim istraživanjima GABA je prirodni stimulator glavne endokrine žlezde - hipofize, koja između ostalih luči i hormon rasta (GH), poznatog po svom anabolnom i lipotrofnom svojstvu kao posledice uticaja na metabolizam masti i proteina.

Scitec Nutrition GABA (gama-aminobuterna kiselina) suplement koji podržava stimulaciju proizvodnje humanog hormona rasta iz hipofize, podržava sagorevanje masti, proizvodnju energije i izdržljivost, povećanje mišićne mase i snage, deluje smirujuće na um, podržava dug i zdrav san i smanjuje simptome stresa i anksioznosti..

Namena proizvoda: Dodatak ishrani u kapsulama na bazi gama-aminobuterne kiseline.

Sastojci: gama-aminobuterna kiselina; kapsula: [želatin; sredstvo za glaziranje: šelak; boja: oksidi i hidroksidi gvožđa; regulator kiselosti: amonijum-hidroksid, kalijum-hidroksid]; sredstvo za povećanje zapremine: natrijum-karboksimetilceluloza; sredstvo protiv zgrudvavanja: magnezijumove soli masnih kiselina, silicijum-dioksid.

Aktivni sastojci

U dnevnoj dozi (2 kapsule)

Gama-aminobuterna kiselina (GABA)

1000 mg*

*=Nutritivna referentna vrednost (NRV) nije ustanovljena

Način upotrebe: popiti jednom dnevno 2 kapsule, uz čašu vode, pre odlaska na spavanje. Informacije o alergenima: Proizvedeno u pogonu u kome se prerađuju i mleko, jaja, soja, gluten, kikiriki, jezgrasto voće, celer, riba, ljuskari i mekušci i sumpor-dioksid.

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Napomene: Pre upotrebe proizvoda konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života.

Način čuvanja: Čuvati proizvod dobro zatvoren na suvom i hladnom mestu. Čuvati van domašaja dece.

Najbolje upotrebiti do: označeno na pakovanju.

Serija: označeno na pakovanju.

Proizvođač: Scitec Nutrition

Zemlja uvoza: Mađarska

Zemlja porekla: Mađarska

Tačan podatak o uvozniku je naveden na deklaraciji na proizvodu.